Afgelopen aflevering

 

 

In deze aflevering

OnderhoudNL

In Nederland staan bijna 8 miljoen woningen en ruim 1 miljoen andere bouwwerken zoals kantoren, musea, fabrieken, bruggen enzovoorts. Die moeten allemaal worden onderhouden. Daar zijn vakmensen voor nodig, zoals schilders.

Naast een goede opleiding als schilder ben je daarna zeker van een geweldige baan. En kun je direct geld verdienen. Al tijdens je opleiding werk je mee aan prachtige onderhoudsprojecten. Bijvoorbeeld woningen en bedrijfsgebouwen, maar dat kan ook zomaar het Binnenhof of de Euromast zijn. In vastgoedonderhoud doe je werk dat ertoe doet!

SIKKENS

Wij willen ervoor zorgen dat onze klanten met Sikkens-producten altijd topresultaten behalen. De samenwerking met de gebruikers van onze lakken is de sleutel tot succes – van de ontwikkeling tot aan het voltooide werk. Waarom? Heel eenvoudig; topkwaliteit verf is onze passie.

Festool

Al meer dan 90 jaar hebben we een onafgebroken passie voor hoogwaardige elektrische gereedschappen. Deze passie delen we met onze gebruikers en fans: met onze machines maken we het werk van professionele vakmannen eenvoudiger – en helpen we hen daarbij om sneller een perfect resultaat te krijgen. We denken daarbij altijd in systeem – en heel belangrijk: altijd perfect tot in het detail. Voor onze innovatiekracht spreken meer dan 350 patenten, meer dan 80 prijzen voor producten en bedrijven en op de eerste plaats: onze tevreden klanten.

Repair Care

Repair Care staat voor totaaloplossingen in duurzaam houtherstel en -onderhoud. Naast een breed assortiment aan hoogwaardige producten voor houtreparatie voor de professionele markt, bieden we gecertificeerde opleidingen aan in het behandelen van houtrot en -schade. Daarnaast verzorgen we projectbegeleiding, geven we advies en zijn we een vertrouwde samenwerkingspartner voor woningcorporaties. Repair Care is wereldwijd actief en marktleider in Nederland, Engeland en Duitsland.

Graco

Graco is opgericht in 1926 en wereldmarktleider op het gebied van materiaalbehandelingssystemen en -componenten. De producten van Graco verplaatsen, meten, regelen, doseren en brengen een breed scala vloeistoffen en viskeuze materialen aan voor smering van voertuigen en voor commerciële en industriële omgevingen.

Goudhaantje

Goudhaantje kwasten worden op ambachtelijke wijze gemaakt bij Van Dam’s Kwastenfabriek in Culemborg, een echt Nederlands product! Door veel samen te werken en te luisteren naar de professionele schilder voldoen de kwasten en rollers zowel aan hun wensen als aan de laatste ontwikkeling op het gebied van verven.

Van Lochem Nederland

Van Lochem Nederland is een familiebedrijf opgericht in 1969. Het is een modern en regie voerend totaalonderhoudsbedrijf met ruim 250 medewerkers in vaste dienst en vestigingen in Den Haag (hoofdkantoor), Amsterdam, Rotterdam en Utrecht.

Van Lochem Nederland wil een ambitieuze, toekomstgerichte en initiatiefrijke marktspeler zijn en is voortdurend bezig met innovatie en actualisatie en verdere verdieping van haar kennis. Duidelijke toegevoegde waarde wordt voor klanten gerealiseerd door het integreren van de verantwoordelijkheid voor ontwerp, uitvoering en nazorg.